68+ Sporttikortti

13.12.2016


Hae 68+ Sporttikortti ! Tammikuun 2017 alusta myös vuonna 1949 syntyneille espoolaisille!

Espoon kaupunki tarjoaa kaikille 68 + ikäisille (1.1. alkaen vuonna 1949 syntyneille ja tätä vanhemmille) espoolaisille senioreille maksuttomia liikuntapalveluita 68+ Sporttikortilla.
Uudet 68+ Sporttikortit ovat noudettavissa uimahallien kassoilta (ei Olarista) tai kaupungin yhteispalvelupisteistä. Lunastaessa henkilötodistus mukaan, sillä kortti on henkilökohtainen.

68+ Sporttikortti on älykortti

Kortti on voimassa kaksi vuotta kerrallaan(nyt vuoden 2016 loppuun).Uimahalleissa ja kuntosaleilla on käytössä ranneke jonka saa uimahallin kassalta.
Ranneke aktivoidaan uimahallin kassalla ja tämän jälkeen rannekkeella pääsee kulkemaan suoraan uimahallin porteista tarvitsematta käydä kassan kautta.Rannekkeella kuljetaan myös vapaaharjoittelukuntosaleille. Näinkäynnit sujuvat entistä joustavammin.


Lisätietoja:
Liikuntaneuvonta puh. 09 8166 0800
ma-pe klo 11-13

Sporttikortin edut:

 • Espoon uimahallien maksuton käyttö
 • Uintiystävä maksutta mukaan:
  Vuoden 2016 alusta Sporttikorttia käyttävä henkilö voi ottaa uintiystävän maksutta mukaan uimaan, käyttäessään Espoon kaupungin uimahalleja. Uintiystävä voi olla kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, joka vie uimaan espoolaisen 68+ -kortin omaavan henkilön. Uintiystävä voi olla esimerkiksi täysi-ikäinen lapsi, muu sukulainen tai tuttu.
 • Espoon liikuntapalveluiden kuntosalien vapaa käyttö vapaaharjoitteluvuoroilla
 • maksuttomat kuntosalien ohjatut laiteopastukset
 • liikuntatoimen ohjatut seniori - ja erityisryhmät maksuttomia (ohjatuissa liikuntaryhmissä kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä)
 • maksuton osallistuminen alueellisten 68+ sporttiklubien toimintaan (ei tarvitse ilmoittautua etukäteen)
 • Espoon saaristoveneliikenteen maksuton käyttö!
  Kesäaikaan pääset nauttimaan upeasta Espoon saaristosta

68+Sporttikortti /ranneke